«Τελειώνει» ο Μπίλιτς!

«Τελειώνει» ο Μπίλιτς!

Θοδωρής Βασίλης
«Τελειώνει» ο Μπίλιτς!

bet365

Φαίνεται πως η ήττα από την Ελλάδα θα φέρει κι εξελίξεις στην εθνική ομάδα της Κροατίας, με τον Σλάβεν Μπίλιτς να πληρώνει το μάρμαρο για την αποτυχία της ομάδας του. Το ΔΣ της «χρβάτσκα» που βρίσκεται στην Αθήνα, θα συνεδριάσει την Κυριακή όσον αφορά το μέλλον του Μπίλιτς ο οποίος δείχνει να μετράει ώρες.

Αντίστροφα για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Κροατίας μετράει ο Σλάβεν Μπίλιτς. Όπως τονίζουν οι Κροάτες, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Βλάτκο Μάρκοβιτς, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη θα έχουν κρίσιμη συνάντηση την Κυριακή για να αποφασίσουν για το μέλλον του 43χρονου τεχνικού.

«Την Κυριακή θα συζητήσουμε τα μέλη της ομοσπονδίας και την Δευτέρα θα αποφασίσουμε για νέα βήματα πριν το παιχνίδι με την Λετονία. Θα προβούμε σε αλλαγές», ανέφερε ο Μάρκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα της Αθήνας.

Το κλίμα για τον Μπίλιτς δεν είναι καθόλου καλό με την ομοσπονδία να μην μπορεί να δεχτεί την άσχημη μεφάνιση και ήττα που στέλνει την Κροατία όπως όλα δείχνουν στα μπαράζ. Ο ίδιος ο Μπίλιτς έχει καταλάβει ότι δύσκολα θα παραμείνει στο πάγκο όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους λίγο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο της αποστολής.

«Είναι δικαίωμά τους. Εγώ θα κάνω την δουλειά μου και αύριο θα προετοιμάσω την ομάδα για το παιχνίδι με την Λετονία. Ότι αποφασίσει η ομοσπονδία θα το δεχτώ».

 

Τελευταία Νέα