Δεν περνάει στην... εφεδρεία!

Μιχάλης Τσαμπάς
Δεν περνάει στην... εφεδρεία!

bet365

Στα σπίτια, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στα καφενεία, στις δουλειές (όσες έχουν απομείνει) η οικονομική κρίση είναι η μόνιμη κουβέντα στα χείλη όλων! Όλοι κοιτούν τις τσέπες τους, τα πορτοφόλια τους και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς που κάθε εβδομάδα είναι και πιο άδεια!

Επιτέλους θα μπορέσουν και δυο-τρεις μέρες να έχουν και κάτι άλλο ως πρώτο θέμα! Ο Γκέκας, ο Σαμαράς και όλοι οι άλλοι παίκτες του Σάντος μάς έδωσαν το δικαίωμα! Να γελάσουμε και λίγο. Να μιλήσουμε και λίγο για μπάλα! Αλλά την... καλή μπάλα. Όχι για τα τα στημένα, τον Κούγια, τον Μπέο, τον Φάκο, τον Αστέρα Τρίπολης, την Πειθαρχική και το πρωτάθλημα των 13 ομάδων!

Η Εθνική ομάδα δεν λύνει κανένα πρόβλημα! Ούτε δουλειά θα βρει σε κανέναν επειδή κέρδισε ούτε κανένας λογαριασμός (πλην των παικτών) θα φουσκώσει επειδή όπως όλα δείχνουν θα πάμε στο Euro, ούτε η τρόικα θα μας δει με άλλο μάτι! Όμως έχουμε ρε αδερφέ και κάτι άλλο να συζητήσουμε. Κάτι καλό. Κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία, μας δίνει όραμα και θα μας γεμίσει ευχάριστα ένα μήνα το καλοκαίρι!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε (ευτυχώς οι παίκτες και ο Σάντος το... θυμήθηκαν μέσα στα αποδυτήρια κιόλας) ότι θέλουμε ένα ποντάκι ακόμη στη Γεωργία. Θα το πάρουμε όμως. Αυτή την φορά δεν πρόκειται να κλοτσήσουμε την καρδάρα με το γάλα. Το Εuro μάς περιμένει και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Τρίτη σερί διοργάνωση κάποτε φάνταζε όνειρο... θερινής και χειμερινής νυκτός μαζί!

Τώρα χρειαζόμαστε έναν βαθμό για να γίνει πραγματικότητα, για μια ομάδα που είναι πλέον ΣΥΜΒΟΛΟ για τον ελληνικό αθλητισμό! Άλλωστε όσοι βιάστηκαν στη «μετά Ρεχάγκελ» εποχή να τη... διαγράψουν, κατάλαβαν πως θα αργήσει πολύ ακόμη να περάσει στην εφεδρεία!

 

Τελευταία Νέα