Πλήρης ο Παναθηναϊκός
Ο πρωταθλητισμός ήταν και φέτος το ζητούμενο για τις «πράσινες» και παρά το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και μήνες τον Ερασιτέχνη, η ομάδα θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα δυναμική, ώστε να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της.
Την έλευση των τριών ξένων ανάμεναν στο τριφύλλι, έτσι ώστε να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός λίγες ημέρες μόλις πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος στις 15 Οκτωβρίου και ο Σπύρος Χουντουμάδης μπορεί πλέον να αισθάνεται πιο άνετα μετά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις.
Η Κολομβιανή Ρομάνια Γιουράνι έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην αποστολή, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι Μάρτα Νιέβα και Ντιάνα Φερέιρα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Η Κολομβιανή ακραία και η Βραζιλιάνα πασαδόρος που αγωνίστηκαν πέρυσι με τα χρώματα της Κερατέας ήρθαν σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο του Σπύρου Χουντουμάδη, που ευελπιστεί ότι η ομάδα θα βρει πολύ σύντομα τον ρυθμό της.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
