Ατομικό Λέτο, «Μπουμ»!

Ατομικό Λέτο, «Μπουμ»!

Γιώργος Βροντάκης
Ατομικό Λέτο, «Μπουμ»!

bet365

Ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού μιας και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Λέτο. Απών ο Μπιάρσμιρ λόγω άδειας και ο Φερέιρα λόγω ίωσης.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο άφησε την αποφόρτιση και έκανε ατομικό, ενώ το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βάζοντας έναν νέο... πονοκέφαλο στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, οποίος απουσίαζε καθώς είναι άρρωστος και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Ο Ματίας Μπιάρσμιρ απουσίαζε από την προπόνηση καθώς έχει πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Ατομικά προπονήθηκαν εκτός από τους Λέτο και Μπουμ και οι: Κοτσόλης, Χριστοδουλόπουλος και Φουρλάνος, ενώ ο Σεϊταρίδης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις αντοχής, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα