Τηλεοπτικός «πυρετός» για Κόμπε

Gazzetta team
Τηλεοπτικός «πυρετός» για Κόμπε

bet365

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τρία διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα είναι έτοιμα να καταθέσουν πρόταση προκειμένου να πάρουν τα δικαιώματα μετάδοσης ενός παιχνιδιού του Κόμπε Μπράιαντ με την Βίρτους, όπως αποκάλυψε ο Κλαούντιο Σαμπατίνι.

Ο τετραπέρατος Σαμπατίνι εξήγησε τον λόγο που τον οδήγησε στην σκέψη να αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα και όχι σε αναμέτρηση του ιταλικού πρωταθλήματος ο 33χρονος σουπερστάρ:«Ένα φιλικό με τον Κόμπε θα προσέλκυε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φίλων του μπάσκετ. Η ιταλική λίγκα δεν αποδέχεται να πουλήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων με τον Κόμπε στο εξωτερικό και σκεφτήκαμε με τον πρόεδρο της Μπενετόν Τρεβίζο να παίξουμε ένα φιλικό, που να μπορεί να μεταδοθεί και εκτός συνόρων.Το βράδυ θα έχω μία ακόμη συζήτηση με τον μάνατζερ του Κόμπι».

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας ανέφερε ότι ισχύουν και οι άλλες δύο προτάσεις που έχει καταθέσει στον ατζέντη του παίκτη:«Η πρόταση για συμβόλαιο 40 ημερών ή για ένα ματς ισχύει. Αν μου ζητήσει να συμφωνήσω με τον Κόμπε για ολόκληρη τη σεζόν, θα έχω πρόβλημα. Θα μπορούσα να αντεπεξέλθω οικονομικά για 2-3 μήνες και μετά-για παράδειγμα-να τον πάρει κάποια άλλη ομάδα. Θα ήταν πολύ καλή διαφήμιση για το ιταλικό μπάσκετ. Πιστεύω πάντως πως αν ο Κόμπε έρθει στην Ιταλία, δεν θα θέλει να φύγει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα