«Δυο γκολ στον Πειραιά»

«Δυο γκολ στον Πειραιά»

bet365

Γκολ στο Καραϊσκάκη με Κροατία και Ντόρτμουντ; Ο παίκτης- αποκάλυψη της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Ιβάν Πέρισιτς μιλά στο gazzetta.gr για την... φωτιά που θέλει να βάλει στον Πειραιά!

Την Παρασκευή στο Καραϊσκάκη με την φανέλα της Κροατίας και την μεθεπόμενη Τετάρτη με αυτή της Ντόρτμουντ. Ο Ιβάν Πέρισιτς έχει δυο δύσκολες αποστολές σε διάστημα 15 ημερών και μέσα από το gazzetta.gr δηλώνει έτοιμος να σκοράρει... και στα δυο ματς!

- Δυο ματς μέσα σε 15 ημέρες στο ίδιο γήπεδο. Πως αισθάνεσαι;
«Είναι πολύ περίεργο, αλλά πρόκειται για δυο πολύ μεγάλα ματς που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Κροατίας και της Ντόρτμουντ. Ελπίζω να φύγω χαρούμενος από το Καραϊσκάκη».

- Πιστεύεις πως μπορείς να σκοράρεις;
«Αν είμαι βασικός θα κάνω τα πάντα. Είναι κρίσιμα τα ματς και ελπίζω να μου δοθούν οι ευκαιρίες, είναι μια καυτή έδρα, αλλά θα προσπαθήσω να σκοράρω και να βοηθήσω τις ομάδες μου».

- Δυσκολότερο ματς με Ελλάδα ή Ολυμπιακό;
«Είναι και τα δυο τόσο διαφορετικά, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδια... Είναι αλήθεια πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η προσοχή μου είναι στο ματς της Παρασκευής, η Ελλάδα θέλει μόνο νίκη, εμείς βολευόμαστε και με την ισοπαλία, αλλά δεν σημαίνει πως δεν θα παίξουμε με τους τρεις βαθμούς. Η Ελλάδα θα πιέσει αρκετά, εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Αυτό χρειάζεται και με τη Ντόρτμουντ, ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικός εντός έδρας και για να πάρεις κάτι θετικό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος

- Τι είναι αυτό που σε ανησυχεί στην Εθνική Ελλάδας;
«Έχει έμπειρους παίκτες, μια πολύ σφιχτή άμυνα και αρκετή υπομονή στο παιχνίδι της. Δεν παρατά το παιχνίδι και παλεύει ως το τέλος. Στόχος μας πάντως να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τελειώνουμε από τώρα με την πρόκριση».

- Ξεχωρίζεις κάποιον από την Εθνική;
«Υπάρχει αρκετή εμπειρία και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον συγκεκριμένα. Είναι ένα δεμένο σύνολο, πειθαρχημένο, αλλά εμείς πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από τους Έλληνες».

- Ποιο καυτή ατμόσφαιρα σε πιο από τα δυο ματς περιμένεις;
«Και στα δυο, αν και ξέρω πως οι οπαδοί ενός συλλόγου και ειδικά στην Ελλάδα είναι αρκετά ζεστοί... Θα βρούμε καυτή ατμόσφαιρα, αλλά ελπίζω πως δεν θα επηρεαστούμε».

- Αν σου έλεγαν να σκοράρεις σε ένα από τα δυο ματς ποιο θα διάλεγες;
«Να μην πετύχαινα κανένα και να παίρναμε έξι βαθμούς. Θα κάνω πάντως ό,τι χρειάζεται για να σκοράρω»

 

Τελευταία Νέα