Μυστήριο με Τζιμπούρ

Μυστήριο με Τζιμπούρ

Μάκης Σταθάτος
Μυστήριο με Τζιμπούρ

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Τετάρτη ο Ραφίκ Τζιμπούρ με την εθνική Αλγερίας και η συμμετοχή του απέναντι στην Κεντρική Αφρική την Κυριακή κρίνεται αμφίβολη. Μυστήριο γύρω από τον τραυματισμό του.

«Σας είχα πει ότι είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το ματς με την Κεντρική Αφρική ο Τζιμπούρ. Είχε έναν τραυματισμό πριν από ενάμιση περίπου μήνα, επέστρεψε και την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείτε να δείτε και που τα διακρίνω μέσα από τις προπονήσεις. Δεν ξέρω αν θα παίξει», τόνισε τη συνέντευξη Τύπου ο Βόσνιος τεχνικός, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Τα Μέσα της Αλγερίας αναφέρονται στον τραυματισμό του επιθετικού του Ολυμπιακού, ωστόσο κανείς δεν αναφέρει ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά του. «Δεν έχει δημοσιοποιηθεί η φύση του τραυματισμού του Τζιμπούρ και παραμένει μυστήριο ποιο είναι το πρόβλημά του», αναφέρει η ιστοσελίδα dz_foot.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την πλευρά τους δεν θέλουν καν να σκέφτονται ότι θα μπουν σε αντίστοιχες περιπέτειες με του Αυγούστου, όταν ο Τζιμπούρ είχε επιστρέψει τραυματίας από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα