Λένε για τον Πρίγκιπα...

Λένε για τον Πρίγκιπα...

Νίκος Αθανασίου
Λένε για τον Πρίγκιπα...

bet365

Μέχρι στιγμής οποιαδήποτε αναφορά για τον Πρίγκιπα γινόταν από τον Βλάση Τσάκα. Το gazzetta.gr βρήκε και μετάφρασε από αραβικό φόρουμ σχόλια και απόψεις για τον Σουλτάν, τον Παναθηναϊκό και το... πόθεν έσχες του υποψήφιου επενδυτή.

Από την πρώτη στιγμή που «έσκασε» το θέμα του Πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό, οποιαδήποτε αναφορά και πληροφορία για το πρόσωπο του, ερχόταν αποκλειστικά από τον Βλάση Τσάκα. Σίγουρα από τις τοποθετήσεις του μάνατζερ από την Καβάλα μάθαμε πολλά, εκ των οποίων αρκετά από αυτά κανείς δεν ξέρει αν ανήκουν στην πραγματικότητα ή στην σφαίρα της φαντασίας. Οι αμφιβολίες παραμένουν.

Το gazzetta.gr, όμως, έψαξε και βρήκε τι σχολιάζουν οι Σαουδάραβες για την όλη ιστορία. Με την βοήθεια μεταφραστών μεταφέρουμε τα σχόλια Αραβικής ιστοσελίδας, όπου μιλούν για το συγκεκριμένο θέμα. Χωρίς φυσικά να σημαίνει πως ότι αναφέρεται είναι και... αλήθεια. Απλά μια νέα «γεύση» και μάλιστα από ανθρώπους που γνωρίζουν κάτι παραπάνω για τον Σουλτάν.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα σχόλια προκύπτει ότι δεν είναι κοντά στη βασιλική οικογένεια συγγενικά, κάτι που είχε υποστηρίξει από την πρώτη του τοποθέτηση ο Τσάκας. Παράλληλα, κατηγορείται ότι θα μπορούσε να επενδύσει χρήματα στη χώρα του ενώ παρουσιάζεται να έχει πολύ καλή σχέση με τον Αμπντέλ Αζίζ Μπιν Φαχέντ, ο οποίος αποτελεί τον αγαπημένο γιο του Βασιλιά και είναι διάσημος για την ζωή... playboy που ακολουθεί.

Στο φόρουμ ''Humanf.org'' αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Αυτός ο έξυπνος πρίγκιπας δεν είναι γιος του βασιλιά‬‪ Abdul‬‪ Aziz‬‪ ούτε εγγονός του, και δεν έχει σχέση με τα χρήματα και την εξουσία της οικογενείας!‬‬‬

‫‫Όμως κατάφερε να κάνει ότι δεν μπόρεσε άλλος, να κλείσει μια συμφωνία διαφθοράς και ξεπλύματος χρήματος για να σώζει μια ελληνική χριστιανική ομάδα; Αντί για μια ομάδα από τις ομάδες της χωράς μας‬‬

‫‫Την ώρα που θα μπορούσε να δωρίσει αυτά τα χρήματα σε φιλανθρωπίες και για την εξάλειψη της πείνας που πλήττει τους μουσουλμάνους.

‫‫Φανταστείτε ένα δισεκατομμύριο Ρίαλ! Με αυτό το ποσό μπορεί να βοηθήσει και να υποστηρίξει όλους τους συλλόγους του έθνος μας ταυτόχρονα!

‫‫Δεν υπάρχει κάνεις στον οποίο μπορεί αυτός ο Πρίγκιπας να λογοδοτήσει και ο όποιος μπορεί να τσεκάρει από πού προέρχονται αυτά τα χρήματα που πρόκειται να ξοδέψει; Είναι ενήμερη η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας;‬‬;

‫‫Απλή προπαγάνδα και ευγένεια προς τη Δύση και την Ελλάδα και συγκεκριμένο για να μη πτωχεύσει ρίχνοντας χρήματα - σε σκληρό νόμισμα ευρώ - σε ένα ανόητο και ανεπιτυχής έργο, που μάλλον δεν είναι πάρα μια προσπάθεια τυχοδιωκτισμού‬‬

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά της είδησης του ενδιαφέροντος του Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό, πριν τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία σας παραθέτουμε αυτούσια.

#2 Χάνας- Μέλος του φιλελεύθερου δικτύου

-Συγχαρητήρια

#3 Χάμαντ Αλ Αλί – Όχι στο κλείσημο του δικτύου

-Να τον ευχαριστήσεις επειδή βοηθάει τον ελληνικό λαό. Μακάρι να έχουμε τον νόμο Πόθεν Έσχες

#4 Τράντ – Μέλος του Δικτύου της Μίας Γνώμης

-Ένα δισεκατομμύριο ριάλ και ένας Πρίγκιπας-προϊόν Ταϊβάν. Αλήθεια, τα εγγόνια του βασιλιά Αμπντέλ Αζίζ, πόσα έχουν; Δέν έχει νόημα, υποστήριξέ με, ρε Σίτα.

#5 SeVeN- Προσωρινά κρατούμενος

-Κύριέ μου, άσ’τον να κλέβει και να απολαμβάνει τα χρήματα του λαού / το πιό σημαντικό είναι η ασφάλεια.

#6 Αλ Ουάταν – Μέλος του φιλελεύθερου δικτύου

-Για επίδειξη μόνον. «Γιατί το Κατάρ και το Ντουμπάϊ και το Αμπου-Ντάμπι αγοράζουν ευρωπαϊκές λέσχες». Κοροϊδία.

#7 Χάλεντ

-Ίσως διαδίδει το Ισλάμ με σύγχρονο τρόπο.

#8 Ανάντ – Μέλος του φιλελεύθερου δικτύου

-Πού βρίσκεται ο μεταρρυθμιστής Βασιλιάς σας; Ή οι μεταρρυθμίσεις κατα τη γνώμη σας είναι μια γυναίκα με μπικίνι στις παραλίες της Ερυθράς Θάλασσας; Ανοησίες.

#9 Ραμάντι – Ξενύχτι-Ο κόσμος νυστάζει

-Τί να πώ? Εδώ τρώνε χώμα και εκεί πουλάνε και αγοράζουν τις ευρωπαϊκές λέσχες.

#10 Senior Salleh – Μέλος του φιλελεύθερου δικτύου

-Κύριέ μου, άσ’τον να κλέβει και να απολαμβάνει τα χρήματα του λαού / το πιό σημαντικό είναι η ασφάλεια.

Μπράβο σου, αυτό είναι το σύνθημα όλου του λαού, εσύ εκφράζεις το αίσθημα του λαού.

#11 Spanish Soul – Άθεη

-Εντάξει, είναι όμως εις βάρος του λαού της Σαουδικής Αραβίας , του Βασιλιά, ή των μαγαζιών των δέκα ριάλ;

#12 Η καρδιά του ωκεανού – Όπου χάνονται οι άνθρωποι

-‘Αν ο νοικοκύρης είναι τυμπανιστής, τότε τα μέλη της οίκου είναι χορευτές’.

Εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για το τρένο της πόλης Τάντζα, και άλλα τόσα για τον Λίβανο, την Ιορδανία, την Αίγυπτο, και το Μπαχρέϊν, εντός σαράντα-πέντε ημερών, τι περιμένεις λοιπόν απο τους φτωχούς και τους μικρούς;

#13 Ευαίσθητος – Μέλος του φιλελεύθερου δικτύου

-Πληροφοριακά, αυτός ο Πρίγκιπας ήταν λιτός, μέχρι που έγινε κολλητός του Αμπντέλ Αζίζ Μπιν Φαχέντ και επωφελήθηκε από τα ψίχουλα που του δίνει ο Αζούζ, και έτσι κατάφερε να χτίσει την πάμπλουτη επιχείρησή του.

#14 Εμπνευστής συναισθημάτων – Αγαπάω τη πατρίδα μου ακόμα και όταν με αδικεί

-Είναι 26 χρονών και παίζει με το δημόσιο χρήμα.

#15 Απελευθέρωσε τα χέρια μου – Μέλος του φιλελεύθερου δικτύου

-Δεν μου κάνει εντύπωση αν κάποιος λέει, «Έτσι έχουν τα πράγματα». Από εχθές γελάω με κάποιον που λέει «Έτσι έχουν τα πράγματα»

*Την μετάφραση του κειμένου ανέλαβε το μεταφραστικό κέντρο «Fast Translate»(Πεντέλης 72 Χαλάνδρι, www. fasttranslate.com) και ο καθηγητής Αραβικών, Γιώργος Μπεσάρα, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα