«Η Κέρκυρα θα σωθεί»

Θοδωρής Βασίλης
«Η Κέρκυρα θα σωθεί»

bet365

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την Κέρκυρα και ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε ότι πλέον είναι έτοιμος να δικαιώσει τον σύλλογο για την απόφαση, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι Φαίακες θα παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα.

Κύριε Μπάντοβιτς, συνεχίζετε στην Κέρκυρα με τη διοίκηση να σας δείχνει ψήφο εμπιστοσύνης

«Πράγματι συνεχίζουμε μαζί. Αυτό φανερώνει ότι η διοίκηση γνωρίζει καλά τη δουλειά που κάνω που κάνω στις προπονήσεις. Αποτελεί δείγμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου. Είδαν θετικά πράγματα και αυτό το αναγνώρισαν και τώρα είμαστε έτοιμοι να τους δικαιώσουμε».

Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, με μόλις ένα βαθμό...

«Μας πείραξε πολύ πιστεύω η πρώτη ήττα κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Μπορώ να πω ότι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με τον ΠΑΣ ήμασταν καλοί· ειδικά στα Γιάννενα είχαμε ευκαιρίες, δύο δοκάρια κι έπρεπε να κερδίσουμε».

Το γεγονός ότι άλλαξε αρκετά η ομάδα το καλοκαίρι έχει συντελέσει, ώστε ακόμα η Κέρκυρα να μην είναι έτοιμη;

«Σίγουρα όταν αλλάζεις αρκετούς ποδοσφαιριστές χρειάζεται ένα διάστημα για μπουν οι παίκτες στο κλίμα της ομάδας. Πάντως όπως είδατε και την τελευταία αγωνιστική η ψυχολογία στην ομάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο, οι παίκτες άρχισαν και δείχνουν αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είμαι αισιόδοξος για την πορεία της Κέρκυρας από εδώ και στο εξής».

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πλέον τελικός για την Κέρκυρα;

«Ναι, είναι αρκετά σημαντικό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η νίκη αποτελεί μονόδρομος για να κάνει καινούργιο ξεκίνημα η ομάδα. Εγώ προσωπικά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αφού μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα βρήκαν τις δυνάμεις και την προηγούμενη αγωνιστική έδειξαν τις δυνατότητές τους και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη αν δεν ήταν άτυχοι».

Όπως έχετε δει τις ομάδες μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές είστε αισιόδοξος ότι η Κέρκυρα θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα;

«Ναι, είμαι αισιόδοξος, αλλά μη βγάζουμε από τώρα συμπεράσματα όπως συνηθίζουμε στην Ελλάδα. Ακόμα είναι νωρίς για να πούμε ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν και ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, εκτός και αν γνωρίζουν από τώρα τι θα γίνει τον Μάιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα