Θέλει να γυρίσει ο Σισέ!

Θέλει να γυρίσει ο Σισέ!

Gazzetta team
Θέλει να γυρίσει ο Σισέ!

bet365

Τη φαντασία των οπαδών του Παναθηναϊκού εξάπτει (σε συνδυασμό με τα αραβικά σενάρια...) ο Τζιμπρίλ Σισέ, δηλώνοντας στο France Football ότι θέλει να επιστρέψει μια μέρα στο Τριφύλλι.

Το γαλλικό περιοδικό France Football φιλοξενεί μεγάλη συνέντευξη (τετρασέλιδη) του Γάλλου σούπερ σταρ, ο οποίος φιγουράρει στο εξώφυλλο. Ο Σισέ αναφέρθηκε εκτενώς στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο δέθηκε από την πρώτη στιγμή.

«Οι αναμνήσεις μου από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από ωραίες. Θα τις χαρακτήριζα καταπληκτικές! Θέλω να επιστρέψω μια μέρα στην ομάδα και σε αυτή τη καταπληκτική χώρα, η οποία στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα», δηλώνει αρχικά ο Τζιμπρίλ Σισέ και συνεχίζει:

«Θα μπορούσα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Βρισκόμουν σε μία κομβική ηλικία. Είμαι πλέον 30 ετών. Έπρεπε να επιλέξω. Είτε θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου στην Ελλάδα, είτε θα έδινα στον εαυτό μου μία νέα πρόκληση. Ήταν ώρα να επιστρέψω δυναμικά. Αυτό ένιωσα και αυτό έκανα».

Για τον λόγο που αποχώρησε από το Τριφύλλι: «Τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα επηρέασαν και τον αθλητισμό. Στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά. Συμβαίνουν παράξενα πράγματα κάπου-κάπου. Το ποδόσφαιρο ήταν αδύνατο να γλιτώσει από αυτά. Η ομάδα είχε ανάγκη να με αφήσει. Αναζήτησα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και τα κατάφερα. Επέλεξα το Καμπιονάτο και τη Λάτσιο».

Για το δέσιμο που είχε από την πρώτη στιγμή με τον Παναθηναϊκό: «Όλες οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα έχουν κάτι το ξεχωριστό. Δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις... ήρεμες. Η Σοσό, η Μαρσέιγ, η Λίβερπουλ, ο Παναθηναϊκός και τώρα η Λάτσιο, αντιστοιχούν στην ιδιοσυγκρασία μου».

Όσο για τους Τρικολόρ: «Δεν έχω πει την τελευταία μου λέξη. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω. Την ημέρα που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο θα μπορείτε να πείτε ότι πέθανα. Όχι όμως πριν από αυτό...»

Ο Σισέ αποκάλυψε ότι είχε πρόταση και από Κίνα: «Δέχτηκα πολλές προτάσεις. Η Πρωταθλήτρια Κίνας, Γκουανγκζού Έβεργκράντε μου προσέφερε 20 εκατομμύρια ευρώ για δυόμιση χρόνια. Αποφάσισα να την αρνηθώ, καθώς ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά με την Εθνική Γαλλίας. Δεν ήθελα να κατέβω επίπεδο και να παίξω ποδόσφαιρα σε μια χώρα τόσο μακριά», τόνισε ο Σισέ για την επιλογή του να επιλέξει την Λάτσιο φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε:

«Είμαι καλύτερος παίκτης τώρα από ότι ήμουν στο παρελθόν. Μπορεί να έχω χάσει λίγο όσον αφορά την εκρηκτικότητα, αλλά η αντίληψη της θέσης μου είναι καλύτερη. Όσο παίζω ποδόσφαιρο, πάντα θα πιστεύω ότι έχω θέση στην Εθνική».

 

Τελευταία Νέα