Παραιτήθηκε ο διευθυντής του ΕΣΚΑΝ
Ο επί σειρά ετών διευθυντής του ΕΣΚΑΝ και πρώην πρωταθλητής δισκοβολίας, Κώστας Γεωργακόπουλος, παραιτήθηκε από τον οργανισμό και θα αναλάβει τη δημιουργία ενός κέντρου αντιντόπινγκ στο Κατάρ.
«Η κατάσταση με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και η έλλειψη κονδυλίων για ελέγχους ντόπινγκ σε συνδυασμό με τα προβλήματα δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω με το ίδιο κέφι και μεράκι», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ.Γεωργακόπουλος, ενώ σημειώνεται ότι αντικαταστάτης του θα είναι ο Μανώλης Λυρής, επί σειρά ετών συνεργάτης του κ. Γεωργακόπουλου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
