Η... πρώτη του Ντολεζάι!

Gazzetta team
Η... πρώτη του Ντολεζάι!

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναιτωλικού έκανε την Δευτέρα ο Πέτερ Ντολεζάι, που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες!

Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός, που μπήκε και στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά αργά (σ.σ μάλιστα Σαββατιάτικο πρωτοσέλιδο του «φόρεσε» την φανέλα της Ένωσης κάνοντας τον ίδιο να... σκάσει στα γέλια) βρέθηκε στο Emileon Sports Center και συμμετείχε στην προπόνηση του Παναιτωλικού.

Οι Αγρινιώτες περιμένουν από τον Ντολεζάι να κλείσει τα πολλά κενά που φάνηκαν στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος στην άμυνα. Μάλιστα το ευχάριστο για τον Τεννέ είναι πως έχει αρκετό χρόνο να δουλέψει λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος ώστε να ενσωματωθεί όσο το δυνατό συντομότερο!

Θλάση ο Καμαρά

Όσο αφορά τα νέα από τον τραυματισμό του Ανρί Καμαρά στο Σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι δεν ήταν καλά καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση. Αυτό σημαίνει ότι ουλάχιστον για δύο εβδομάδες μένει εκτός προπονήσεων, αν και σε αυτή την περίπτωση η διακοπή είναι σύμμαχος για τον Παναιτωλικό!

 

Τελευταία Νέα