«Δυναμίτης» ο Βορόνιν!

«Δυναμίτης» ο Βορόνιν!

bet365

Ο Αντρέι Βορόνιν πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση της Διναμό με την Κρασνοντάρ (2-1) και έγινε ο πρώτος παίκτης μετά το 2007 και τον Αντρέι Αρσάβιν, που φτάνει τις 10 ασίστ και τα 10 γκολ!

Η Διναμό από τη στιγμή που ο Σίλκιν ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία κάνει εκπληκτική σεζόν και ένας από τους κυριότερους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι ο Αντρέι Βορόνιν. Ο Ουκρανός επιθετικός μοιάζει αναγεννημένος και μαζί με τους Κουράνι, Σεμσόφ και Σαμέντοφ διατηρούν στο ακέραιο τις ελπίδες της ομάδας για το πρωτάθλημα.

Η Διναμό βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Ζενίτ και έναν από τη δεύτερη ΤΣΣΚΑ. Ο Βορόνιν με τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την Κρασνοντάρ (01/10) για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος έφτασε τα 11 γκολ και σε συνδυασμό με τις 12 ασίστ που έχει μοιράσει στους συμπαίκτες του, κατάφερε να γίνει ο πρώτος παίκτης μετά τον Αντρέι Αρσάβιν το 2007 που φτάνει διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ!

11 τα γκολ που έχει ο Βορόνιν σε 25 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής (από 1 γκολ σε 9 αγώνες και 2 σε έναν).
12 είναι οι ασίστ που έχει μοιράσει στους συμπαίκτες του (3 στη νίκη της Διναμό επί της Λοκομοτίβ με 4-1).

10 τα γκολ που είχε πετύχει ο Αντρέι Αρσάβιν σε 30 αγώνες με τη Ζενίτ τη σεζόν 2007 στη ρωσική πρέμιερ λιγκ.
13 οι ασίστ που είχε δώσει ο νυν άσος της Άρσεναλ στους συμπαίκτες του την ίδια σεζόν.
* Ο Αρσάβιν δεν είχε πετύχει περισσότερα από ένα γκολ ούτε περισσότερες από μία ασίστ στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα