Για δωροδοκία ο Αστέρας Τρίπολης

Gazzetta team
Για δωροδοκία ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Αποκάλυψη-βόμβα από το ραδιοφωνικό Gazzetta On Air. Αστέρας Τρίπολης και Μποροβήλος κατηγορούνται επίσημα για δωροδοκία 500.000 ευρώ στον Βόλο. Update: Διαβάστε το κατηγορητήριο!

Λίγο μετά τη 1 μ.μ., ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκάλυψε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr στο betradio, τι περιλαμβάνει το κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου ενόψει της αυριανής απολογίας του Αστέρα Τρίπολης και του προέδρου της Γιώργου Μποροβήλου στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Αστέρας κατηγορείται για δωροδοκία και επίσημα, με τον πρόεδρό του Γιώργο Μποροβήλο να φέρεται ότι έδωσε 500.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων στο δεύτερο γύρο, όταν η ομάδα της Τρίπολης νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα της.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς αντιμετωπίζει τον σοβαρό κίνδυνο υποβιβασμού στη Football League 2! Κι εκεί που η Super League παλεύει να κάνει 16 τις ομάδες από 14, τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να γίνουν 13 καθώς εάν υποβιβαστεί κάποια ομάδα, δεν παίρνει άλλη τη θέση της. Ελλάς το μεγαλείο σου...

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι εάν κάποια ομάδα υποβιβαστεί, ισχύουν κανονικά τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα...

Τι λέει το κατηγορητήριο

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Εγκαλούνται πειθαρχικώς διότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο Μπέος όσο και οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου, στην Αθήνα, στον Βόλο και την Τρίπολη κατά το διάστημα 8 έως 12 Μαρτίου 2011 με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση της ίδιας παράβασης, πραγμάτωσαν την αντικειμενική υπόσταση του πειθαρχικού αδικήματος της Δωροδοκίας».

Επίσης αναφέρεται: «Ο Γ. Μποροβήλος ενεργώντας κατ' επανάληψη και από κοινού με άλλους και έχοντας δόλο, υποσχέθηκαν και πρόσφεραν ως δώρο στον Ολ. Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο 500.000 ευρώ σε μετρητά, για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου (2-1) και συμφώνησαν να έχουν μειωμένη απόδοση οι αθλητές ώστε να νικήσει ο Αστέρας Τρίπολης, να βελτιωθεί η βαθμολογική του θέση και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αυτό έγινε αποδεκτό από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος παρέλαβε τα χρήματα. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου ήταν μιλημένοι από τον Αχιλλέα Μπέο, με σκοπό να έχουν μειωμένη απόδοση στον συγκεκριμένο αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου τελικά ήταν 2-1 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης.»

* Δείτε στο video gallery ό,τι συνέβη στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε κατέβει με αρκετές αλλαγές στη βασική του σύνθεση.

 

Τελευταία Νέα