Συνεχίζεται ο έλεγχος στην «πλατεία»

Gazzetta team
Συνεχίζεται ο έλεγχος στην «πλατεία»

bet365

Ο λογιστικός έλεγχος της ΠΑΕ Πανιώνιος θα διαρκέσει μερικές ημέρες, όμως μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα, αφού όταν ολοκληρωθεί, οι φίλαθλοι και όσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν θα γνωρίζουν που βαδίζουν.

Οι ορκωτοί λογιστές έχουν ξεκινήσει τον εξονυχιστικό έλεγχο στον Πανιώνιο σχετικά με την οικονομική διαχείρηση της εταιρίας για τελευταία χρόνια, ώστε να υπάρχει μία όσο το δυνατό πιο σαφή εικόνα για την κατάσταση της ΠΑΕ.

Η διαδικασία θα διαρκέσει μερικές ημέρες, όμως σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα και οι ιθύνοντες του συλλόγου θα μπορέσουν να διαπραγματευούν χορηγίες και να βρουν εξτρά έσοδα, μια και με την παρούσα κατάσταση αυτό δεν είναι εφικτό, αφού λόγω και της εποχής οι περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους δείχνουν υπέρμετρο δυσταγμό.

Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση αυτή μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Πανιώνιο, αφού έτσι θα εξαφανίσουν όποιες σκιές σχετικά με την διαφάνεια του ποδοσφαιρικού τμήματος, τόσο για εκείνους που βρίσκονται μέσα στην ομάδα και εκείνους που θέλουν να επενδύσουν, όσο και για τον «κυανέρυθρο» κόσμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα