Μάκης - Πατέρας μάρτυρες στα στημένα

Gazzetta team
Μάκης - Πατέρας μάρτυρες στα στημένα

bet365

Ο Μάκης Ψωμιάδης αναζητείται εκ νέου από την αστυνομία, μετά την απόφαση του εισαγγελέα να... ξανασυλληφθεί. Παράλληλα, την Παρασκευή έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, μαζί με τον Νίκο Πατέρα για δύο ύποπτα ματς του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών για δύο ύποπτα ματς, τα οποία διεξήχθησαν τον περασμένο Μάρτιο με αντίπαλο την Καβάλα εκτός έδρας (νίκη Καβάλας) και το άλλο είναι επίσης εντός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου νικητής ήταν ο Αστέρας.

Οι διώξεις για τα δύο παιχνίδια βασίζονται σε συνομιλίες του Μάκη Ψωμιάδη με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Πατέρα.

Για τις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στο πόρισμα της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Πόπης Παπανδρέου, κλήθηκαν να παραστούν ως μάρτυρες οι: Νικόλας Πατέρας, Μάκης Ψωμιάδης (αναζητείται από την αστυνομία), Γιώργος Λιμπάντζης και Αλέξης Κούγιας.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Πατέρας καλείται να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση με τα στημένα, ενώ για την περίπτωση του Μάκη Ψωμιάδη, μετά την απόφαση για τη μη προφυλάκισή του, έγινε και πάλι... δυσεύρετος. Πράγμα που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να βρεθεί στην εισαγγελία την Παρασκευή είναι μάλλον μηδενικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα