«Φέτος θα μας υπολογίζουν περισσότερο»

«Φέτος θα μας υπολογίζουν περισσότερο»

Gazzetta team
«Φέτος θα μας υπολογίζουν περισσότερο»

bet365

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Gazzetta για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, την Eθνική ομάδα αλλά και τους Λόγκαν και Γιασικεβίτσιους, στους οποίους αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια.

Ο Έλληνας άσος των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Gazzetta αναφέρθηκε με εγκώμια στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, εξήρε την προσαρμογή του Λόγκαν και υπογράμμισε πως εξαρχής είχε κλείσει η πόρτα για την Εθνική ομάδα:

Για την προετοιμασία:

«Ακόμα είναι νωρίς να πούμε κάποια πράγματα. Γενικά η ομάδα έχει αλλάξει παίκτες, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια. Σήμερα ενσωματώνονται και τα νέα παιδιά. Ο Σάρας ξέρει τη φιλοσοφία και τα παιδιά όλα. Με την προσθήκη αυτή θα βρούμε το πλάνο μας. Με τον καιρό θα βελτιωνόμαστε».

Για τον Ντέιβιντ Λόγκαν:

«Είναι μερικοί αθλητές που έχουν δουλέψει με προπονητές που έχουν παρόμοια φιλοσοφία με τον δικό μας. Έχει γνώσεις μπασκετικές και προσαρμόστηκε άμεσα στο σύστημά μας. Τα υπόλοιπα παιδιά θέλουν χρόνο. Γνωρίζω πως πρέπει να βοηθήσουμε τους συμπαίκτες μας. Όλα αυτά μέρα με τη μέρα θα τα βλέπουμε στο γήπεδο».

Για τη φετινή σεζόν:

«Θα είναι δύσκολη χρονιά. Θα μας υπολογίζουν ακόμα περισσότερο οι αντίπαλοι. Πέρσι ξεκινήσαμε με αμφισβήτηση. Τους διαψεύσαμε όλους. Αυτό θα είναι ένα στοίχημα για τη φετινή σεζόν».

Για τον Γιασικεβίτσιους:

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση. Βοήθησε τα χρόνια που έπαιξε να κατακτήσει η ομάδα τίτλους. Έχει την εμπειρία που θα βοηθήσει για τους στόχους που έχουμε ως ομάδα».

Για την Εθνική ομάδα:

«Εξαρχής είχε κλείσει η πόρτα. Θα ήταν λίγο άδικο για εμένα αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά να πω πως επιστρέφω»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα