«Καλή τύχη στον Ολυμπιακό!»

«Καλή τύχη στον Ολυμπιακό!»

Gazzetta team
«Καλή τύχη στον Ολυμπιακό!»

bet365

Ο Εμανουέλ Έμπουε, πρώην παίκτης της Άρσεναλ και νυν συμπαίκτης του Ριέρα στη Γαλατάσαραϊ, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Gazzetta για το ματς των «κανονιέρηδων» με τον Ολυμπιακό!

Ο Έμπουε, ο οποίος είχε δώσει το «παρών» στα ματς της Άρσεναλ με τους «ερυθρόλευκους» στο 2009, αναφέρθηκε στα τότε ματς και στη φετινή ομάδα του Βενγκέρ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή τύχη στον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά, ο Έμπουε μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Gazzetta.gr:

Για το πώς βλέπει τη φετινή Άρσεναλ: «Πλέον παίζω στη Γαλατά, αλλά δεν έχω πάψει να παρακολουθώ την Άρσεναλ. Περιμένω πολλά από την ομάδα, δεν είχε καλό ξεκίνημα και αύριο θα προσπαθήσει να κερδίσει και για τους οπαδούς. Υπάρχει έντονη αμφισβήτηση και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον κόσμο και την αυτοπεποίθησή τους».

Για τα ματς απέναντι στον Ολυμπιακό το 2009: «Θυμάμαι και τα δύο ματς, στα οποία ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά. Είχαμε κερδίσει στο Έμιρεϊτς, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού, ο οποίος μας δυσκόλεψε στο Καραϊσκάκη, όπου έκανε καλή εμφάνιση και κέρδισε δίκαια».

Για το κακό ξεκίνημα της Άρσεναλ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει τα πάνω και τα κάτω του. Πιστεύω πως αν παίξουν σαν ομάδα όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια με τον Βενγκέρ και στηριχθούν στο σύνολο και αρχίσουν και βελτιώνουν την ψυχολογία τους, θα βελτιωθούν».

Για τους παίκτες που έφυγαν και το όπλο της Άρσεναλ: «Έχουν ένα εξαιρετικό προπονητή, δεν φοβάμαι. Έφυγαν και ήρθαν καλοί παίκτες, που μπορούν να κάνουν πολλά για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί η εικόνα. Υπήρχαν στην αρχή δύσκολα παιχνίδια και σκληρές ήττες, οπότε δεν είναι εύκολο μετά να έχεις την ψυχολογία και να κάνεις κάτι καλό, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Για τον Αλμπέρτ Ριέρα, με τον οποίο θα αποτελέσει συμπαίκτη στην Άρσεναλ: «Τον Ριέρα δεν τον έμαθα τώρα, τον ήξερα πριν από τη Λίβερπουλ, είναι εξαιρετικός παίκτης, καλός χαρακτήρας και σοβαρός. Είναι τιμή μου να παίζω δίπλα του και μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Κλείνοντας, ο Έμπουε ευχήθηκε καλή τύχη στον Ολυμπιακό!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα