«Ο ΠΑΟΚ μπορεί την έκπληξη»

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί την έκπληξη»

Θάνος Σαρρής
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί την έκπληξη»

bet365

Ο αμυντικός της Ρούμπιν Καζάν, Σέζαρ Νάβας, μιλάει στο gazzetta.gr για τον ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/09) για το Europa League, τονίζοντας ότι ο «Δικέφαλος» τον έχει εντυπωσιάσει!

Ο Σέζαρ Νάβας αποφάσισε να αφήσει το 2009 την Ισπανία και την Ρασίνγκ Σαντατέρ για την Ρούμπιν Καζάν, με την οποία έχει κάθε χρόνο την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ισπανός αμυντικός μιλάει στο gazzetta.gr για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και τονίζει ότι ο «Δικέφαλος του Βορά» μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα σε ένα ημίχρονο το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Φέτος δείχνει πολύ καλή εικόνα...
«Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ με εξέπληξε. Εντάξει, δεν έχω δει ακόμα τι έκανε απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά είδα ολόκληρο το ματς με την Τότεναμ και εντυπωσιάστηκα. Είναι μια ομάδα σοβαρή, που έχει σχέδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις».

Την Πέμπτη υποδέχεστε τον ΠΑΟΚ, πως βλέπεις το ματς;
«Στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας πιστεύω ότι είμαστε φαβορί. Είναι και ο καιρός που μπορεί να παίξει ρόλο, εσείς δεν έχετε συνηθίσει το κρύο. Αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος και θα προσέξουμε πολύ το παιχνίδι».

Τότεναμ και Ρούμπιν έχουν χριστεί από πολλούς ως φαβορί για τον όμιλο...
«Είναι οι δύο πιο αναγνωρισμένες ομάδες και είναι λογικό να παίρνουν αυτόν τον τίτλο. Για μένα φυσικά φαβορί δεν υπάρχουν. Και ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα και μπορεί να κάνει μια καλή πορεία στον όμιλο».

Έφυγες από την Ισπανία για τη Ρωσία, πως είναι τα πράγματα εκεί;
«Το ρωσικό πρωτάθλημα έχει πολύ υψηλό επίπεδο και όσο πάει ανεβαίνει κι άλλο. Είναι 8-9 ομάδες που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Εντάξει, δεν είναι σαν την Ισπανία που έχεις κάποιες πολύ μεγάλες ομάδες, αλλά εδώ οι μάχες που γίνονται πιστεύω είναι πιο σκληρές».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ποια είναι η άποψή σου;
«Στην Ελλάδα γνωρίζω τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αυτές θεωρώ τις μεγάλες ομάδες της χώρας και σέβομαι το ποδόσφαιρο της Ελλάδας, η οποία έχει σημειώσει επιτυχίες και σε επίπεδο Εθνικής. Μια ελληνική ομάδα ποτέ δεν περνάει αδιάφορη».

Η έδρα του ΠΑΟΚ έχει φήμη για την ατμόσφαιρά που δημιουργούν οι οπαδοί του...
«Ο κόσμος ιστορικά στην Ελλάδα είναι πολύ θερμός. Ξέρεις, θυμάμαι τους οπαδούς σας ακόμα και στα παιχνίδια μπάσκετ με την Ισπανία τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα στην έδρα του ΠΑΟΚ τα πράγματα θα είναι δύσκολα, με τον κόσμο να πιέζει και τους παίκτες να διψούν για τη νίκη, αλλά αυτό που βλέπουμε τώρα είναι το ματς της Πέμπτης».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα