Εγκώμια Εβρά για Ντε Χέα
«Είναι εξαιρετικός. Έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και αυτό τον βοηθάει στον τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης. Δεν είναι τυχαίο που κάθε φορά που κάνει μια πολύ σημαντική απόκρουση, χαιρόμαστε όλοι για αυτόν και τον συγχαίρουμε.
Είμαστε όλοι στο πλευρό του και τον στηρίζουμε. Είχε δύσκολο ξεκίνημα στην ομάδα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του. Μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
