Χάνει ΟΦΗ ο Λεάλ
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ούγκο Λεάλ στο ντέρμπι του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ, αφού ο Ουρουγουανός επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» πονάει αρκετά.
Ο Λεάλ ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα και το ιατρικό τιμ του Εργοτέλη κάνει μεγάλες προσπάθειες, ώστε ο Ουρουγουανός να αισθανθεί καλύτερα και να είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ, ωστόσο ο 29χρονος ποδοσφαιριστής πονάει αρκετά.
Αντίθετα, ο Ολίσε γυμνάστηκε κανονικά και θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για το συγκεκριμένο ματς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
