«Υπομονή μέχρι την Τετάρτη»

«Υπομονή μέχρι την Τετάρτη»

Gazzetta team
«Υπομονή μέχρι την Τετάρτη»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Υπομονή λίγες ημέρες συνέστησε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Ομάρ Μεντίνα για το ενδιαφέρον της Petit Chateau να επενδύσει στην Ένωση. Ο εκπρόσωπος της Ιταλοελβετικής Εταιρείας τόνισε πως μέχρι την Τετάρτη θα έχουν στα χέρια τους τα απαραίτητα έγγραφα για να προχωρήσουν στη συνέχεια στην καταβολή των χρημάτων.

«Λίγες μέρες υπομονή ακόμα. Θεωρώ ότι μέχρι το αργότερο την Τετάρτη θα έχουμε στα χέρια μας τα χαρτιά που απαιτούνται από την Ιταλία για να προχωρήσουμε στη συνέχεια στην καταβολή των 2 εκατ. ευρώ», ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός ατζέντης ποδοσφαιριστών στην «Εξέδρα» και πρόσθεσε: «Μέχρι την Πέμπτη είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ολοκληρωθεί το deal και για εμάς και για την ΑΕΚ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα