«Πράσινο φως» σε Δόξα, Λεβαδειακό!

Μάκης Σταθάτος
«Πράσινο φως» σε Δόξα, Λεβαδειακό!

bet365

Nέες εξελίξεις από εβδομάδα στη Σούπερ Λίγκα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr Λεβαδειακός και Δόξα θα πάρουν άδεια συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία!

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις για να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα.

Στην περίπτωση που οι δύο ομάδες αδειοδοτηθούν, τότε βάσει κανονισμού θα πάρουν τη θέση στη Σούπερ Λίγκα, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας που αποβλήθηκαν λόγω της συμμετοχής στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr η Επιτροπή έχει εξετάσει τους φακέλους των δύο ομάδων και έχει αποφασίσει ότι συγκεντρώνουν όλα τα δικαιολογητικά συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία. Για τον Λεβαδειακό δεν υπήρχε καμία ανησυχία μεταξύ των παραγόντων του, αλλά για τη δραμινή ομάδα τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, αλλά τελικά έγιναν δεκτά τα στοιχεία!

Ωστόσο δεν μπορεί να βγάλει και επίσημα το πόρισμά της, καθώς τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και η Καβάλα, όσο η Λάρισα και ο ΠΑΣ έχουν «παγώσει» τη διαδικασία με τις προσφυγές που κάνουν σε διαφορετικά όργανα και ζητούν τη δικαίωσή τους.

Πλέον, όμως, μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων του Ολυμπιακού Βόλου απομένει η εκδίκαση των υποθέσεων της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού, την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Σε περίπτωση που δεν δικαιωθούν οι δύο ομάδες, τότε ανοίγει ο δρόμος να συμπληρωθούν οι 16 ομάδες της Σούπερ Λίγκας!

Πάντως η επικείμενη απόφαση της ΕΕΑ δεν σημαίνει ότι θα βάλει τέλος στο μπάχαλο του πρωταθλήματος, καθώς υπενθυμίζουμε ότι σε Λεβαδειακό και Δόξα έχει ασκηθεί δίωξη για την υπόθεση των στημένων αγώνων, όπως και σε άλλες τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Άρα το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει κάποια στιγμή με 16 ομάδες, αλλά ουδείς γνωρίζει με πόσες θα τελειώσει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα