Πιστεύει στον τίτλο ο Βενγκέρ!

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Πιστεύει στον τίτλο ο Βενγκέρ!

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ ακόμη πιστεύει ότι η Άρσεναλ είναι ικανή για τον τίτλο στην Αγγλία, κάτι που τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Μπόλτον (24/09).

«Φυσικά και ανησυχώ. Είναι απολύτως μη ρεαλιστικό να μην ανησυχείς όταν μία ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ μπροστά σου. Το μόνο στο οποίο επικεντρωνόμαστε είναι οι εμφανίσεις μας, στο να κερδίζουμε τους αγώνες και ελπίζουμε ότι θα χάσουν κάποιους βαθμούς στην πορεία. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή ανησυχώ περισσότερο για εμάς παρά για αυτούς.

Αν κάνουν την τέλεια σεζόν, θα κάνουν την τέλεια σεζόν. Μέχρι τώρα, μόνο μία ομάδα το έχει καταφέρει, η Άρσεναλ (αναφερόμενος στη σεζόν 2003-04). Αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμάς, είναι να δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο, όμως είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αυτό. Ας φτάσουμε πρώτα πιο κοντά στις πρώτες θέσεις, πριν μιλήσουμε για αυτό. Αν η ομάδα βρει ρυθμό, τότε θα είναι πολύ δυνατή», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αλσατού τεχνικού.

«Πιστεύω ότι πληρώσαμε βαρύ τίμημα στα παιχνίδια με την Ουντινέζε, καθώς δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Σήμερα, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματός τους. Έπρεπε να δώσουμε τα πάντα απέναντι στην Ντόρτμουντ και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπλάκμπερν. Το ξεκίνημά μας στη σεζόν διαταράχθηκε από τις μεταγραφές των Φάμπρεγας και Νασρί και το γεγονός ότι έπρεπε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στους ομίλους του Champions League.

Χάσαμε πολύ ενέργεια σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να βρούμε γρήγορα τα πατήματά μας. Υπάρχουν κάποια θετικά μηνύματα από το παιχνίδι με την Μπλάκμπερν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και θα πρέπει να αυξήσουμε τη διάρκεια του παιχνιδιού μας και στα 90'. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ικανότητά μας και μέσα στη σεζόν αυτό θα φανεί», τόνισε ο Βενγκέρ,

 

Τελευταία Νέα