Πολύ... πριγκιπικός!

Πολύ... πριγκιπικός!

Gazzetta team
Πολύ... πριγκιπικός!

bet365

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε ξανά και αποκάλυψε αυτή την φορά ότι ο πρίγκιπας φέρνει και παρέα «3-4 συγγενείς» του και έριξε την... βόμβα ότι «δεν βάζουμε χρήματα πριν πάρουμε τις μετοχές».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1 δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο πρίγκιπας δεν είναι μόνος του σ' αυτό το εγχείρημα. Υπάρχει ένα γκρουπ και από άλλους πρίγκιπες, θα είναι όλη η παρέα μαζί. Πρόκειται για 3-4 συγγενείς του. Απομένει να στείλουμε το πληρεξούσιο στο δικηγόρο μας για να έρθει σε επαφή με την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Για τα 20 εκατομμύρια ευρώ μπορώ να πω τα εξής: «Ο καλύτερος τρόπος για να καταβληθούν τα χρήματα είναι η κατάθεση από τράπεζα σε τράπεζα. Αυτό θα γίνει μόλις υπογραφούν τα συμφωνητικά. Δεν θα βάλουμε πάντως χρήματα πριν πάρουμε μετοχές στα χέρια μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα