«Bελτίωση... χωρίς αλλαγές»

«Bελτίωση... χωρίς αλλαγές»

Θάνος Σαρρής
«Bελτίωση... χωρίς αλλαγές»

bet365

O Aρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν για την Άρσεναλ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο.

Το κακό ξεκίνημα της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, η οποία βρίσκεται στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει προκαλέσει κριτικές για την ομάδα του Βενγκέρ, ο οποίος πρόσφατα πήρε δημόσια ψήφο εμπιστοσύνης από τους διοικούντες. Ωστόσο, προέκυψε ακόμα ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο σκέφτονται να φέρουν στο τεχνικό του επιτελείο ένα πρόσωπο καθολικής αποδοχής, όπως ο Ντένις Μπέργκαμπ, προκειμένου ν βελτιωθεί το κλίμα.

«Είμαι υπεύθυνος για τις επιλογές στο επιτελείο μου οπότε τέτοιου είδους θέματα πρέπει να αφήνονται σε εμένα», τόνισε ο Βενγκέρ και πρόσθεσε, αναφερόμενος στη φημολογία περί πρόσληψης του Μπέργκαμπ, ο οποίος έχει την στήριξη των οπαδών: «Σας έδωσα την απάντηση. Αν δεν με πιστεύετε όταν λέω όχι, τότε δεν έχει νόημα».

Oσον αφορά τη συνέχεια της φετινής χρονιάς, είπε: «Είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς καλά, φυσικά, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτό και έχουμε μια καλή ευκαιρία να το δείξουμε», ενώ σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το τι τον κάνει να πιστεύει ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, απάντησε: «Η ποιότητα των παικτών μας, το πνεύμα τους και η ποιότητα της ομάδας μας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα