Σισέ για όλα!

Gazzetta team
Σισέ για όλα!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Επί παντός επιστητού μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό. Τι είπε για τον ίδιο, τη σχέση του με την ομάδα, τους γκρινιάρηδες όπως του χαρακτήρισε προπονητές, το Καμπιονάτο αλλά και τις στιλιστικές του επιλογές.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε στο στο «Lazio Style Radio και εμφανίστηκε αποκαλυπτικός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον προπονητή του Έντι Ρέγια

«Ο προπονητής είναι ένα καλό και εργατικό άτομο. Ήταν σημαντικό να νικήσουμε για να ξανάενώσουμε την οικογένεια της Λάτσιο. Χρειάζεται να είμαστε πάντα ενωμένοι ειδικά μετά την άσχημη εβδομάδα που είχαμε».

Για το ματς με την Παλέρμο

«Ελπίζω να έρθουν στο Ολίμπικο πολλοί φίλοι μας και να μας δώσουν μεγάλη βοήθεια. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σαν μία πραγματική οικογένεια».

Για το ιταλικό πρωτάθλημα

«Υπάρχουν προπονητές διαβασμένοι και εγώ θα πρέπει να μάθω να προσαρμοστώ σε αυτό τον διαγωνισμό τακτικής. Οι προπονητές είναι πολύ γκρινιάρηδες...».

Για το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του:

«Είναι μία πολύ όμορφη πόλη. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά και εστιατόρια. Δεν έχω επισκεφτεί ακόμα κάποιο. Στη Λάτσιο δουλεύουμε πολύ και δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο».

Για τις στιλιστικές του επιλογές

«Δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο στιλ. Η φανέλα της Λάτσιο μου αρέσει. Το χρώμα είναι πολύ ωραίο».

Για το αγαπημένο του φαγητό

«Έχω μιλήσει με τον Νταμπό και μου έχει πει πάρα πολλά ωραία πράγματα για την Ιταλία. Εάν μου αρέσει η κουζίνα σας; Φυσικά, μου αρέσουν τα ζυμαρικά, κυρίως η καρμπονάρα, και επίσης η πίτσα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα