Φρένο σε Λένα και Μάρκο
Στο τουρνουά του Μετς, ο Κύπριος πρωταθλητής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο, γνωρίζοντας την ήττα από τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ, Νο3 του ταμπλό. Παρότι ο Μάρκος προηγήθηκε στο ματς και έδωσε μάχη, στη συνέχεια δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ουκρανού μένοντας εκτός συνέχειας με 6-7, 7-5, 6-3.
Αξεπέραστο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Τζούλια Γκεόργκες, Νο3 του ταμπλό, και για τη Λένα Δανιηλίδου στους αγώνες της Σεούλ, επίσης για τον δεύτερο γύρο. Η 29χρονη πρωταθλήτριά μας είχε την ατυχία να πέσει πάνω στη φορμαρισμένη Γερμανίδα, η οποία με 6-4, 7-5, την έθεσε εκτός.
Παρ’ όλα αυτά η Λένα θα συνεχίσει στο διπλό της διοργάνωσης, όπου με παρτενέρ την Τσέχα Εύα Μπιρνέροβα θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο των Γκράνκιν (Ν. Αφρική)-Ουλίροβα (Τσεχία), Νο1 του ταμπλό, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου. Στην πρεμιέρα τους Δανιηλίδου/Μπιρνέροβα επικράτησαν των Γιούγκιτς-Σάλκιτς/Λέιν με 6-3, 3-6, 10-6.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
