Βόλος vs...Εθνικής ομάδας!

Δημήτρης Τομαράς
Βόλος vs...Εθνικής ομάδας!

bet365

Απίστευτα πράγματα! Καταγγελία στην FIFA για την παραβίαση του αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου και ζητάει μέσω... Κροατίας και Ισραήλ κυρώσεις για την Εθνική Ελλάδος!

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα. Σε αυτό το πλαίσιο έκανε καινούρια καταγγελία στην FIFA όπου αναφέρεται πως υπήρξαν κυβερνητικές επιρροές κατά της ομάδας αλλά και παράβαση του αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την καταγγελία αυτή την έστειλαν και στις ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίας της Κροατίας και του Ισραήλ, καλώντας τις με αυτόν τον τρόπο να ζητήσουν κυρώσεις για την Εθνική!

Εκτός αυτού την Παρασκευή θα βρεθούν στα γραφεία της FIFA ο πρόεδρος του Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης μαζί με τον Θανάση Χαρμάνη, που είναι ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας. Εκεί θα μιλήσουν για το θέμα αυτό με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Οι Βολιώτες υποστηρίζουν πως έχουν στα χέρια τους όλες τις αποδείξεις για την παραβίαση του αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανάμεσα στα πειστήρια που θα παρουσιάζουν από τον Βόλο υπάρχουν δημοσιεύματα του Τύπου αλλά και δηλώσεις του Γερουλάνου.

Επίσης οι κάτοχοι των διαρκείας στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και μέτοχοι του συλλόγου θα κάνουν αγωγές σε μέλη της ΕΕΑ. Οι αγωγές αυτές θα αφορούν παραβίαση καθήκοντος.

 

Τελευταία Νέα