Απών ο Ντατόμο

Νίκος Τσιώκος
Απών ο Ντατόμο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Κλαούντιο Ντατόμο ήταν απών από τη σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Ολίσε συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, με τον Λεάλ να κάνει θεραπεία.

Τα προβλήματα αυξήθηκαν σήμερα για τον Νίκο Καραγεωργίου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο. Ο τεχνικός του Εργοτέλη είδε τον Κλαούντιο Ντατόμο να απουσιάζει λόγω ίωσης, τη στιγμή που ο Εγκούτου Ολίσε συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και ο Σέρχιο Λεάλ έκανε θεραπεία.

Ο Ουρουγουανός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» και οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα είναι έτοιμος. Τέλος, η επόμενη προπόνηση της ομάδας του Ηρακλείου έχει προγραμματιστεί γι' αύριο το απόγευμα (18:30).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα