«Αδειάζει» τον Τσάκα ο Κούδας!

Gazzetta team
«Αδειάζει» τον Τσάκα ο Κούδας!

bet365

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr για τον Τσάκα, τον φετινό ΠΑΟΚ και τον Αθανασιάδη που δικαιώνει τις προσδοκίες του.

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα Goal, ο Βλάσης Τσάκας, εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν που θέλει να μπει στον Παναθηναϊκό, προέτρεψε όποιον θέλει να ρωτήσει τον Κούδαγια τη φερεγγυότητά του. Η ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr το έκανε, αλλά ο Κούδας τόνισε ότι δεν θυμάται τον Τσάκα και ότι για να χαλάσει η συμφωνία στον ΠΑΟΚ, κάτι δεν θα πήγαινε καλά!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κούδα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Gazzetta.gr:

Ο Τσάκας δηλώνει ότι «επειδή με έχει ενοχλήσει αυτό που γίνεται μόνο ένας με είχε προσβάλει και μου ζητούσε συγγνώμη», ρωτήστε τον Κούδα...
«Δεν θυμάμαι κάτι, δεν θέλω να προσβάλω τον κύριο Τσάκα είτε συμμετείχα στα διοικητικά είτε όχι ήμουν αξιόπιστο πρόσωπο με την έννοια ότι ο καθένας μπορούσε να με επικαλεστεί για οτιδήποτε. Για να μην προχωρήσει το deal κάτι θα είχε γίνει. Πραγματικά δεν θυμάμαι, αλλά για να μην προχωρήσει θα πρέπει να μην υπήρχαν οι προϋποθέσεις»

Τον έχετε συναντήσει τον Τσάκα:
«Αμυδρά θυμάμαι κάτι, αλλά επειδή εγώ δεν ήμουν επί των οικονομικών δεν μπορώ να ξέρω περισσότερα. Είχε γίνει μια τέτοια προσέγγιση, αλλά είχε σταματήσει εκεί. Δεν θέλω να πω ούτε ότι τον ξέρω καλά ούτε ότι με ξέρει. Επικαλείται κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω, ότι ξέρω τον κύριο Τσάκο ή ότι είναι αξιόπιστο άτομο, ή ότι έχει τα χρήματα και τις διασυνδέσεις. Μετά από τουλάχιστον δέκα χρόνια που να θυμάμαι λεπτομέρειες και αν υπήρχαν τα χρήματα από πίσω».

Σαν σήμερα το 1995 έγινε στην Τούμπα ο αποχαιρετιστήριος αγώνας σας με τη Γιουγκοσλαβία..
«Μετά από περίπου δέκα χρόνια που είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Μακεδονίας ήθελε να με τιμήσει για την προσφορά μου στο ποδόσφαιρο και διοργάνωσε αυτό το παιχνίδι, καθώς τότε με τα γεγονότα στη Γιουγκοσλαβία θέλαμε να τιμήσουμε αυτή τη χώρα. Είναι τιμή για μένα που μέσα στο γήπεδο της Τούμπας έπαιξα και κρέμασα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια μου. Όλος ο κόσμος με τίμησε».

Το ελληνικό ποδόσφαιρο νομίζετε ότι δίνει τις τιμές που πρέπει στις μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου;
«Ήταν πολύ διαφορετικές οι εποχές εγώ και πολλοί άλλοι μεγάλοι παίκτες φύγαμε από την ερμαφρόδιτη κατάσταση που έφερε ο επαγγελματισμός, είχε φύγει ο ρομαντισμός και ορισμένα στοιχεία της γενιάς μας. Από εκεί και πέρα κάθε επαγγελματίας είναι μια χρονιά στη μία ομάδα, μία στην άλλη».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ ποια είναι η άποψή σας;
«Οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. Σαν φύσει επιθετικός παίκτης εκείνης της εποχής πάντα, στην οποία ήμουν το δεκάρι που υπήρχε τότε, με τον ερχομό του νέου προπονητή υπάρχει αυτό το στοιχείο που έλειπε και ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να κάνει εκτός από αυτά που βλέπαμε κάτι. Αυτό που έλειπε ήταν αυτό το στοιχείο και το βλέπω».

Πότε θα ξαναδούμε έναν Νέο Κούδα, νέο Δομάζο, νέο Χατζηπαναγή κ.ο.κ;
«Θα σας πω ένα στοιχείο που με χαροποίησε. Στον ΠΑΟΚ με τη φυγή του Μουσλίμοβιτς γνωρίζει τη δικαίωση ο Αθανασιάδης, έχει ανταποκριθεί Αυτό το παιδί δικαιώνει τις προσδοκίες. Δηλαδή πως θα βγει άλλος παίκτης μεγάλος αν δεν παίζει; Κάθε φορά λέμε δεν είναι έτοιμα τα παιδιά, ε πως θα είναι έτοιμα αν δεν παίξουν; Έφυγαν παιδιά τα οποία μπορούσαν να δουλευτούν. Δεν χτίζεται μια ομάδα από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν χτίζεις ομάδα αν δεν εμπιστευτείς αυτά τα παιδιά, έξω το βλέπουμε εδώ υπάρχει αυτή η λογική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα