Ιτούδης: «Πολλή δουλειά μπροστά μας»

Ιτούδης: «Πολλή δουλειά μπροστά μας»

Gazzetta team
Ιτούδης: «Πολλή δουλειά μπροστά μας»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Ζλάτιμπορ και βρίσκεται ξανά σε ελληνικό έδαφος, με τον Δημήτρη Ιτούδη να καταθέτει τις εντυπώσεις του από τους νέους παίκτες των «πράσινων». Σμιθ: «Έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης στην Αθήνα προσγειώθηκε στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 12.15μ.μ.

Οι «πράσινοι» έδωσαν τα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας στη Σερβία.

Επικράτησαν στο Τσάτσακ (γενέτειρα του Ζοτς) της Μπόρατς (89-72), αλλά και στο Νόβισαντ της Βοϊβοντίνα (82-71), με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον άμεσο συνεργάτη του στον πάγκο του «τριφυλλιού», Δημήτρη Ιτούδη, να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

«Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας, στο Ζλάτιμπορ. Τώρα, ξεκινάμε το δεύτερο, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

Επίσης μίλησε για...

... τους νεοφερμένους κι αν έχουν προσαρμοστεί:

«Πρόκειται για ένα από τα βασικά στοιχεία που θέλαμε να εξετάσουμε. Ιδιαίτερα ο Ντέιβιντ Λόγκαν δείχνει σαν να είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα!

Αντιλαμβάνεται γρήγορα τη φιλοσοφία μας και αναμένεται να είναι το «κλειδί» για την οργάνωση και τη δημιουργία μας.

 

Ο Σμιθ επίσης ενσωματώνεται αρκετά γρήγορα στο ρόλο του, αν και αναμφίβολα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Το ίδιο και ο Πατ Καλάθης. Οι παλιοί έχουν βοηθήσει πολύ τους νέους να ενσωματωθούν στην ομάδα».

... τους διεθνείς:

«Θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία μετά το τουρνουά της Μόσχας. Επί της ουσίας, στις 27 του μήνα θα κάνουμε την πρώτη προπόνηση όλοι μαζί».

... το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Η αλήθεια είναι πως πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις ακόμα. Ωστόσο, δεν θα ήθελα να μπω σε διαδικασία ονομάτων. Εξάλλου, θα γίνουν γνωστά πολύ γρήγορα».

Από την πλευρά του, ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ Στίβεν Σμιθ μίλησε για...

... την προετοιμασία στο Ζλάτιμπορ:

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά, ήταν όπως τα περίμενα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ σκληρή δουλειά, ξεκούραση και πάλι πολύ σκληρή δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

...την καλή του απόδοση στα φιλικά:

«Είναι πολύ σημαντικό που μπήκαμε στο γήπεδο και ξεκινήσαμε να παίζουμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις.

Ήμασταν καλοί και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε τόσο καλοί, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Κυρίτσης: «Η δουλειά μου αναγνωρίστηκε»

Ο 29χρονος γκαρντ Αλέξης Κυρίτσης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την ένταξή του στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Όταν ξεκίνησε η προετοιμασία δεν περίμενα πώς θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Δούλεψα, όπως και όλα τα παιδιά, πολύ σκληρά στις προπονήσεις και προφανώς η δουλειά μου αναγνωρίστηκε.

Θέλω να εξακολουθήσω να δουλεύω το ίδιο σκληρά και στη συνέχεια και να διεκδικήσω τη θέση που μου αρμόζει στην ομάδα».







 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα