Ισπανοί παρταόλες!

Gazzetta team
Ισπανοί παρταόλες!

bet365

Το καλοκαίρι του 2011 θα το θυμούνται για χρόνια στην μπασκετική Ισπανία, μια και σάρωσαν τα μετάλλια σε Άνδρες και Γυναίκες σε όλα τα επίπεδα ηλικιών.

Οι «φούριας ρόχας» κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και ολοκλήρωσαν ένα μοναδικό καλοκαίρι, στο οποίο σάρωσαν τα μετάλλια σε κάθε διοργάνωση.

Οι Ισπανοί πανηγύρισαν συνολικά οκτώ μετάλλια και απέτυχαν μόνο σε δύο διοργανώσεις, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 των αδρών και στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών. Σε όλα τα υπόλοιπα τουρνουά, ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας μάλιστα πέντε χρυσά μετάλλια σε: Ευρωμπάσκετ Ανδρών, Ευρωμπάσκετ Νέων, Ευρωμπάσκετ Νέων Γυναικών, Ευρωμπάσκετ Εφήβων και Ευρωμπάσκετ Κορασίδων.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ισπανοί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ Νεανίδων και στο Ευρωμπάσκετ παίδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα