Ξετρελαμένος με το μετάλλιο ο Σβεντ!
Η Ρωσία επικράτησε των Σκοπίων (72-68) κι ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου κι ο... rookie στην Εθνική, Αλεκσέι Σβεντ, ακόμα να πιστέψει τι κατάφερε.
«Ήταν δύσκολα, υποφέραμε, αλλά πήραμε τη νίκη και το χάλκινο μετάλλιο. Ελέγξαμε το παιχνίδι, αν και δεν κάναμε καλή δουλειά στην επίθεση», είπε αρχικά ο 23χρονος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και συνέχισε: «Είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου. Στην πρώτη συμμετοχή μου στην Εθνική πήρα το χάλκινο μετάλλιο. Είναι τέλεια».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
