«Τρέλα» με Τζέραρντ-Λάμπαρντ στην Ανζί!

Gazzetta team
«Τρέλα» με Τζέραρντ-Λάμπαρντ στην Ανζί!

bet365

Μετά την πολυδάπανη μεταγραφή του Σάμουελ Ετό η ρωσική Ανζί φέρεται διατεθειμένη να αποκτήσει και τους Στίβετ Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, προσφέροντάς τους 15 εκατ. ευρώ το χρόνο στον καθένα!

Ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος της Ανζί, Σουλειμάν Κερίμοφ, φαίνεται πως δεν τελειώνει τα μεταγραφικά του «μπαμ» με την απόκτηση του Σάμουελ Ετό από την Ίντερ για τον οποίο προσέφερε περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ώστε να τον κάνει δικό του.

Στην ομάδα των Ρομπέρτο Κάρλος και Γιούρι Ζιρκόφ θα μπορούσε να ενταχθεί και ο μεγάλος αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ καθώς και ο διεθνής Άγγλος μέσος της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα από το Νησί, της metro.co.uk.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως η ρωσική ομάδα είναι έτοιμη να... (ξανά)τινάξει τη μπάνκα στον αέρα προσφέροντάς στον κάθε παίκτη περί τα 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ώστε να τους πείσει να γίνουν συμπαίκτες του Ετό.

Βέβαια, φαντάζει δύσκολο για αυτούς τους δύο μεγάλους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας να αφήσουν τις ομάδας τους ώστε να πάνε στα... κρύα της Ρωσίας, αλλά όταν υπεισέρχεται ο παράγοντας χρήμα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα