Γκ. Ντράγκιτς: «Χρέος στον εαυτό μας»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ήταν αρκετά δύσκολο για τη Σλοβενία να βρουν κίνητρο, ωστόσο σύμφωνα με τον Γκόραν Ντράγκιτς το χρωστούσαν στους εαυτούς τους και τα κατάφεραν.
Ο Γκόραν Ντράγκιτς, από τους κορυφαίους της Σλοβενίας, ανέφερε για την έβδομη θέση: «Ήταν δύσκολο να βρούμε κίνητρο και να παίξουμε. Όμως είπαμε στα αποδυτήρια πως θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στη δουλειά που κάναμε όλο το καλοκαίρι».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
