Ένταση και εκτός αποστολής ο Τζάνης
Ο Τζάνης είχε έντονη συνομιλία με τον βοηθό του Στέφαν Ντεμόλ στον πάγκο των Ηπειρωτών, η οποία κατέληξε σε... αντιπαράθεση. Ο επιθετικός του ΠΑΣ έτσι τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.5000 ευρώ και του δόθηκε υποχρεωτική τετραήμερη άδεια. Έτσι, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τους Αρκάδες.
Ο Βέλγος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Καρίμ Φεγκρούς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του για τη θλάση του υπακανθίου που υπέστη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ εκτός έμεινε και ο Βάντερσον που είναι ανέτοιμος.
Η αποστολή του ΠΑΣ: Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Μπουζίντ, Ανδράλας, Κειτά, Τζημόπουλος, Λίλα, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Ζαιρί, Μπακαγιόκο και Κουέβας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
