Αναζητούνται 15 Αιθίοπες αθλητές
«Ο επικεφαλής της αποστολής τους δεν γνωρίζει που βρίσκονται. Μετά το τέλος των αθλημάτων τους, δεν επέστρεψαν στο αθλητικό χωριό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης, Πενάλβα Σέζαρ.
Για τον εντοπισμό τους διεξάγεται έρευνα από την Αστυνομία και της Αρχές Μετανάστευσης της Μοζαμβίκης, που δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο οι αθλητές να εγκατέλειψαν το αθλητικό χωριό προκειμένου να αναζητήσουν άσυλο σε άλλη χώρα.
Πάντως αν δεν εντοπιστούν μέχρι και την Κυριακή (17/9), όπου ολοκληρώνονται οι αγώνες, θα κινδυνεύουν να συλληφθούν για παράνομη παραμονή στη χώρα. Στην Μοζαμβίκη βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 αθλητές, ενώ η Αιθιοπία έχει πανηγυρίσει μέχρι στιγμής 17 μετάλλια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
