Ο κόσμος το «οξυγόνο» του!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε εμπράκτως για μια ακόμη φορά την αγάπη του προς τον σύλλογο, προσφέροντας οικονομική ανάσα στον Ερασιτέχνη, με το ποσό των 25.500 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, σύνδεσμοι της Θύρας 7 από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανεξάρτητοι σύνδεσμοι αλλά και η ΠΕΦΟ Ηγουμενίτσας κατέθεσαν τα παραπάνω χρήματα για την ενίσχυση των τμημάτων του Ολυμπιακού, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσής του τους φίλους της ομάδας.

«Ο κόσμος ήταν και παραμένει το οξυγόνο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι από το υστέρημά τους, σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσφέρουν τη δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες μας να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Βγήκαν οι κάρτες διαρκείας

Στο μεταξύ, ξεκίνησε η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, οι οποίες διαχωρίζονται ως εξής:

Α. Κόκκινες Κάρτες Διαρκείας: ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες, όλων των διοργανώσεων, των ομάδων μας Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών. Οι Κόκκινες Κάρτες Διαρκείας αντιστοιχούν στην οικονομική ενίσχυση των 100 Ευρώ.

Β. Χρυσές Κάρτες Διαρκείας: αντιστοιχούν στις θέσεις VIP των γηπέδων που χρησιμοποιούν ως έδρα οι ομάδες μας Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών. Ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των διοργανώσεων που συμμετέχουν οι ομάδες μας. Οι Χρυσές Κάρτες Διαρκείας αντιστοιχούν στην οικονομική ενίσχυση των 300 Ευρώ.

Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2011-2012 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. πραγματοποιείται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) από τις 10:00 έως τις 17:00. Πληροφορίες: 2104190902-3.

 

Τελευταία Νέα