«Οι ανακοινώσεις κάνουν κακό»

«Οι ανακοινώσεις κάνουν κακό»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στη ραδιοφωνική εμπομπή του gazzetta.gr και τόνισε πως όλα τα τελευταία περιστατικά στην ομάδα κάνουν κακό. Τι είπε για τον Ανδρέα Βγενόπουλο αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. μίλησε στην εκπομπή gazzetta οn air που φιλοξενείται στο betradio.com και υπογράμμισε:

«Έχω μια αίσθηση πως όλοι παίζουν στις πλάτες της ομάδας. Γιατί όταν βγάζουν μία ανακοίνωση θα πρέπει να ξέρουμε και τι ανακοίνωση είναι αυτή. Δυστυχώς όλοι βάζουν πρώτα το “εγώ” και μετά τον Παναθηναϊκό. Ενώ θα έπρεπε να κάνουν το αντίθετο.

Το διοικητικό είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Όπως και να το κάνεις, δεν χρειάζεται ο Παναθηναϊκός αυτές τις διαφωνίες μεταξύ των παραγόντων.

Για το αν είναι θέμα εγωισμού αυτό που γίνεται:

 

«Εγώ ξέρω πως έκανε μια τοποθέτηση ο Τζίγκερ και είπε αυτά που είπε. Καλώς ή κακώς θα το δούμε στην πράξη. Αλλά από την άλλη μεριά όταν υπάρχει κάποιος που θέλει να αγοράσει και τοποθετείται και απαντάει, τότε η απάντηση του θα πρέπει να είναι ρεαλιστική. Όλες αυτές οι ανακοινώσεις κάνουν κακό στην ομάδα.

Δεν νομίζω πως ένα δημόσιο πρόσωπο όπως είναι ο Βγενόπουλος δεν δέχεται κριτική και είναι στο απυρόβλητο. Δεν απάντησε αμέσως. Μπορεί να έχει καλές προθέσεις, αλλά από εκεί και πέρα με την τοποθέτηση τη δική του το ξανασκέφτηκε καλύτερα και δεν έχει τους συνεργάτες να τραβήξουν μαζί όλο το οικονομικό πακέτο που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Ψάχνει δικαιολογίες να μην κάνει πράξη αυτά που είπε στην τοποθέτησή του».

Για τα αγωνιστικά της ομάδας:

«Υπάρχουν πέντε έξι πρόσωπα. Μπορεί να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Αν μπορούσε να κάνει τις πωλήσεις που ήθελε τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Μία δύο μεταγραφές θα μπορούσε να τις κάνει. Οι παίκτες έδειξαν πως και αυτοί συμμερίζονται το πρόβλημα. Σε κάθε ματς είναι καλύτεροι.

Το ματς στο Τελ Αβίβ ήταν πολύ κακό ενώ με την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός ήταν λίγο καλύτερος. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είναι καλύτερος. Είναι καθοριστικό το ματς με τον Ατρόμητο.

Έχει καλό υλικό και αποτελέσματα. Είναι καλή και στρωμένη ομάδα. Στο φιλικό το καλοκαίρι μπορεί να έφερε ισοπαλία, αλλά αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό. Το θετικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι μόνο η νίκη και όχι η ισοπαλία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα