«Αξίζαμε κάτι περισσότερο»
Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει κάτι καλύτερο απέναντι στη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς μιλώντας σε γαλλικά μέσα.
Συγκεκριμένα, ο διεθνής Βέλγος φορ των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στην ιστοσελίδα «lephoceen.fr», όπου σχολίασε την αναμέτρηση της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Στο πρώτο ημίχρονο πήγαινε καλά το παιχνίδι, υπήρχαν ευκαιρίες (σ.σ. δικές μας) και από την πλευρά της Μαρσέιγ. Στο πρώτο μέρος άξιζε κάτι περισσότερο η δική μας ομάδα. Στο δεύτερο είδαμε ότι επιτάχυναν, εμείς ρίξαμε τον ρυθμό μας και είναι λογικό γιατί ήταν το πρώτο μας επίσημο ματς».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
