«Δεν ήταν προσωπικό, απλά ποδόσφαιρο»
Συγκεκριμένα η Ole στο ρεπορτάζ της για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ αναφέρει: «Ο Λούτσο Γκονζάλες στο ντεμπούτο τυο Τσάμπιονς Λιγκ πίκρανε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ρίβερ Πλέιτ, Φράνκο Κοστάντζο σκοράροντας το μοναδικό γκολ στη νίκη της Μαρσέιγ επί του Ολυμπιακού.
Στον 6ο όμιλο η Μαρσέιγ είχε δύσκολο ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Μετά από ένα λευκό πρώτο ημίχρονο ο Λούτσο Γκονζάλες έκανε την διαφορά σκοράροντας απέναντι στον παλιό του φίλο από την Ρίβερ τον Φράνκο Κοστάντζο. Ο Γκονζάλες ήταν ο κορυφαίος της γαλλικής ομάδας που τελείωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.
Στους Έλληνες αγωνίστηκε το τελευταίο μισάωρο ως αλλαγή ο Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά δεν ήταν αρκετός», για να καταλήξει για την μονομαχία των δύο άλλοτε παικτών της Ρίβερ Πλέιτ: «Δεν ήταν κάτι προσωπικό, μόνο ποδόσφαιρο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
