Στην αποστολή Μεζάκ, Μπαμόγκο!
Με μια προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας το απόγευμα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την αυριανή εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Αστέρα στο Αγρίνιο. Με το πέρας αυτής, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή και έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι συμπεριέλαβε κανονικά τους Μπαμόγκο και Μεζάκ.
Οι δυο παίκτες αποκτήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από τους Αγρινιώτες, παρουσιάστηκαν στους νέους τους συμπαίκτες κι έκαναν μόνο μία προπόνηση. Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι: Τζενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
