Με παράσημο την Μπουντεσλίγκα (Vds)

Με παράσημο την Μπουντεσλίγκα (Vds)

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Γιούριτσα Βράνιες είναι και επισήμως παίκτης του Άρη όντας η τελευταία μεταγραφική προσθήκη της ομάδας. Το gazzetta.gr παρουσιάζει το πορτρέτο του Κροάτη αμυντικού μέσου με δεκαετή θητεία στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από χθες αποτελεί και με την... βούλα παίκτη του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς προέβησαν στην απόκτηση του Κροάτη χαφ Γιούριτσα Βράνιες.

Το gazzetta.gr παρουσιάζει το πορτρέτο του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Άρης πήρε την απόφαση να κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται μπροστά στα χαφ και παράλληλα θα μπορεί να βοηθάει στην μεταφορά και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο παίκτης γι αυτήν την θέση βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιούριτσα Βράνιες. Του 31χρονου μέσου που έγινε γνωστός από τη θητεία του σε μερικές εκ των κορυφαίων ομάδων της Μπουντεσλίγκα.

Το προφίλ του

Ο Βράνιες γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1980 στο Όσιγιεκ. Έχει ύψος 1.85 και είναι 80 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Βοΐβοντίνα και το 1997 πήρε μεταγραφή για την Όσιγιεκ με την οποία προσμέτρησε 54 συμμετοχές και 10 γκολ.

Από το 2000 πήρε μεταγραφή για Γερμανία... μεριά και έμεινε εκεί για 10 χρόνια. Αρχικά από το 2000 ως το 2003 αγωνίστηκε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με το κοντέρ να γράφει 46 παιχνίδια. Μετέπειτα για δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Στουτγάρδης έχοντας 39 φορές και το 2005 μεταγράφηκε στην Βέρντερ Βρέμης μένοντας εκεί για πέντε χρόνια και προσμέτρησε 90 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Το 2010 άλλαξε παραστάσεις για λογαριασμό της τουρκικής Γκεντσεμπιρλιγκι στην οποία έπαιξε ως δανεικός έχοντας 13 συμμετοχές. Από χθες αποτελεί και επισήμως παίκτης του Άρη υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εχέγγυο για τον ίδιο είναι οι παραστάσεις που έχει από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αλλά και οι συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Στα της εθνικής ομάδας είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Κροατίας, ενώ έχει φορέσει 27 φορές την φανέλα της ανδρικής ομάδας της χώρας του με συμμετοχή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 στα γήπεδα της Κορέας και της Ιαπωνίας, διοργάνωση στην οποία αγωνίστηκε δύο φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα