Αποδέχεται τους όρους!

Αποδέχεται τους όρους!

Νίκος Αθανασίου
Αποδέχεται τους όρους!

bet365

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σηκώνει το γάντι και θα απαντήσει άμεσα στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr λέει «ναι» και στους τρεις όρους που έθεσε ο Μr.Mig!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρακολούθησε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr θα απαντήσει άμεσα σε όσα είπε, αποδεχόμενος όλα όσα ζήτησε ο Μr. Mig. Και η απάντηση δεν θα είναι απαραίτητα επί προσωπικού αλλά ενδεχομένως θα πάρει και θέση για το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, άρα εντός της ημέρας θα έχουμε νέες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό!

Πάντως, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Τζίγκερ, είναι θετικός και στους τρεις όρους που έθεσε ο «Μr. Mig», ανοίγοντας τον δρόμο για την επόμενη μέρα. Μάλιστα, γίνεται ειδική αναφορά στη ΓΗΠΕΛ, σχετικά με την οποία ο μεγαλομέτοχος τόνιζε πως «δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις όροι του Βγενόπουλου είναι οι εξής: Πρώτον να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τη ΓΗΠΕΛ και τα 10,5 εκατομμύρια, δεύτερον να αλλάξει το καταστατικό και τρίτον να μη συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα