Aνακοίνωσε... Σάντσες η Μπάρτσα
Όπως είναι γνωστό, ο νεαρός επιθετικός τραυματίστηκε στο 2-2 της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ το περασμένο Σάββατο και σύμφωνα με την ανακοίνωση των Καταλανών θα λείψει δύο μήνες, ενώ θα απουσιάσει στα επόμενα 13 ματς της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής έχει σκίσει τον δικέφαλο του δεξιού ποδιού του. Θα μείνει εκτός δράσης οκτώ εβδομάδες περίπου.
Αν λείψει τόσο, ο Αλέξις θα χάσει 13 ματς συνολικά, πρωταθλήματος και Champions League, και δεν θα επιστρέψει μέχρι το παιχνίδι κόντρα στη Σαραγόσα για τη 13η αγωνιστική».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
