Ζήτησε συγγνώμη ο Ενέ

Στέλλα Παπαδοπούλου
gazzetta default image fallback

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Τουρκία αποκλείστηκε κι ο Ορχούν Ενέ δεν ήταν σε θέση να πει πολλά μετά το παιχνίδι παρά μόνο μια συγγνώμη σε όσους πίστεψαν στην ομάδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας ανέφερε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του: «Θέλαμε να τα πάμε καλά στη διοργάνωση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά την περσινή επιτυχία, περίμεναν πολλά από εμάς και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Εγώ και η ομάδα λυπούμαστε πραγματικά πολύ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα