«Ανυπόστατα σενάρια»

Δημήτρης Τομαράς
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Νίκος Καραχάλιος μιλώντας στο gazzetta.gr διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον ήθελαν στο πλευρό του Νικόλα Πατέρα στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Μετά τον Νικόλα Πατέρα, και ο Νίκος Καραχάλιος διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον ήθελαν να συνεργάζεται με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού για τη δημιουργία εταιρίας λαϊκής βάσης στο «τριφύλλι». Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ούτε καν γνωρίζω τον Νικόλα Πατέρα.

Πόσω μάλλον ότι έχουμε και συνεργασία για τον Παναθηναϊκό. Όπως ξέρετε εγώ είμαι Ολυμπιακός και αυτό δεν αλλάζει. Διαψεύδω κατηγορηματικά, λοιπόν, τα όσα αναφέρονται σήμερα».

Από εκεί και πέρα ξεκαθάρισε πως «δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ ξανά άμεσα με τον χώρο του αθλητισμού. Θα είμαι κοντά στις ερασιτεχνικές ομάδες του Ολυμπιακού αλλά μέχρι εκεί». Τέλος ευχήθηκε να «πάνε όλα καλά στο παιχνίδι της Τρίτης για τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα