Συζήτηση για τα χρέη
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης, μαζί με τους Ζήση Βρύζα και Γιώργο Σαχπαζίδη, επισκέφθηκαν τον υφυπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και είχαν συνομιλία μαζί του για το θέμα των χρεών. Το ζητούμενο για τους Θεσσαλονικείς είναι να προχωρήσει το θέμα της ρύθμισης των χρεών.
Ο Παντελής Οικονόμου, όπως έγινε γνωστό, υποσχέθηκε ότι το αρμόδιο επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών θα μελετήσει και θα εξετάσει το θέμα, με τον στόχο να είναι η οριστική επίλυση του θέματος. Οι εξελίξεις αναμένονται.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
