«Αουτσάιντερ που κυνηγά εκπλήξεις»

«Αουτσάιντερ που κυνηγά εκπλήξεις»

Gazzetta team
«Αουτσάιντερ που κυνηγά εκπλήξεις»

bet365

Αφιέρωμα στις ομάδες του ομίλου της Μαρσέιγ πραγματοποίησε γαλλική ιστοσελίδα αναφέροντας για τον Ολυμπιακό ότι αποτελεί το αουτσάιντερ του ομίλου, αλλά τόνισε ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και με καλούς παίκτες στο ρόστερ θα κυνηγήσει την έκπληξη.

Στην παρουσία ικανών παικτών στο ρόστερ του Βαλβέρδε στέκεται το αφιέρωμα του transfer-foot.net στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ και τονίζει ότι παρ’ όλα αυτά παραμένει το αουτσάιντερ του ομίλου. Ωστόσο, επισημαίνει την παντοκρατορία των πρωταθλητών στην Ελλάδα και μιλά για την εμπειρία των «ερυθρολεύκων» στις διεθνείς διοργανώσεις.

«Ο Ολυμπιακός θεωρείται το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα που δεν έχουν ποτέ υποβιβαστεί. Είναι το πλέον επιτυχημένο σωματείο με 38 τίτλους, 24 Κύπελλα και 3 Σουπερ Καπ! Η ομάδα συνήθως αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει διεθνή εμπειρία ίσως μεγαλύτερη και από τη Μαρσέιγ.

Επιπλέον, οι Έλληνες έχουν καλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων τον Ζαν Μακούν, άλλοτε παίκτη της Λιόν, τον Κέβιν Μιραλάς που αγωνιζόταν στη Σεντ Ετιέν, αλλά και τον Μοντέστο από τη Μονακό. Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην άμυνα αλλά και του Τζαμέλ Αμπντούν που αγωνιζόταν στο Σαμπιονά», αναφέρει χαρακτηριστικά το θέμα του transfer-foot.net.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα